Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres al 93 319 23 00 o al correu secretaria@mail.eic.cat

Felicitats!

Estàs només a un pas de formar part de la comunitat de professionals de l’enginyeria de l’àmbit industrial que agrupa a més de 10.000 associats i col·legiats.
El procés d’alta durarà menys de 5 minuts. Es pot fer des de qualsevol dispositiu, però t’aconsellem que ho facis des d’un ordinador o tablet.
Tingues a mà:
Títol o resguard del títol (preferentment en pdf)
DNI (escanejat per les dues bandes, preferentment en pdf)
Fotografia tipus carnet (preferentment en jpg)
Número de compte i codi SWIFT BIC
L’alta es farà efectiva un cop hagi estat aprovada per la Junta Directiva de l’Associació i Junta de Govern del Col·legi, que tenen lloc aproximadament a finals de cada mes. Pots sol·licitar l’alta per tràmit d’urgència si ho necessites abans.
Si havies format part anteriorment del Col·legi/Associació, posa’t en contacte amb secretaria abans d’iniciar el tràmit (secretaria@mail.eic.cat o al 93 319 23 00)
Si vius fora d’Espanya, posa’t en contacte amb secretaria abans d’iniciar el tràmit (secretaria@mail.eic.cat o al 93 319 23 00)

Motiu Sol·licitud


Quina diferència hi ha entre el Col·legi i l’Associació?
L’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya (associació privada fundada l’any 1863 per promocionar la professió) i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (entitat de dret públic creada l’any 1950 per regular la professió) són dues entitats estretament lligades que es gestionen sota la mateixa estructura i amb la mateixa proposta de valor.
Quines titulacions poden pertànyer al Col·legi i/o a l’Associació?
Què significa tràmit d’urgència?
El tràmit d’urgència avançarà uns dies la teva incorporació. S’utilitza en casos especials per poder visar un projecte urgent, per exemple.

Dades Personals

@
@
URL

Dades Acadèmiques

Dades Professionals

Àrees d'interès

Motius d'alta

Ordre de domiciliació de dèbit directe de les quotes (SEPA Core Bàsica)


Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, autoritzeu (A) al creditor a enviar ordres a la vostra entitat financera per realitzar càrrecs al vostre compte i (B) a l'entitat per efectuar els càrrecs corresponents al vostre compte d'acord amb les instruccions del creditor.

Entre altres, teniu dret a ser reemborsat per la vostra entitat financera d'acord amb els termes i condicions del contracte subscrit amb la mateixa. En tot cas aquest reemborsament s'haurà d'efectuar dins de les vuit setmanes que segueixen a la data del càrrec al compte. Podeu obtenir informació addicional sobre els vostres drets adreçant-vos a la vostra entitat financera.

Tots els camps han de ser complimentats obligatòriament. La persona interessada haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades.


Dades del deudor titular del compte debitor

Dades del creditor

Informació bàsica sobre protecció de dades

Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC)
Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC)
Gestió de cobrament de serveis
Interès legítim
Entitat financera i entitat que gestiona el cobrament
Accés, rectificació, supressió, limitació i oposició
Podeu consultar-la en el següent enllaç

Signatura

Utilitza el ratolí o el dit per signar el document

Documents a adjuntar

Escanejat per les dues cares, preferement en pdf. Tamany màxim 1MB.
Preferement en pdf. Tamany màxim 1MB.
Preferement en jpeg. Tamany màxim 1MB.
Preferement en pdf – el cas de titulacions de màster, cal incorporar la titulació de grau o enginyeria tècnica. Per exemple els màsters en Organització Industrial, Energia, Sistemes Automàtics i Electrònica Industrial, ... si en aquests moments no el tens a mà, el pots enviar a secretaria@mail.eic.cat. Tamany màxim 1MB.

Enviament de dades


Ja quasi has finalitzat el procés d’alta, només et falta prémer el botó “Enviar” i la teva sol·licitud serà tramitada.

Si totes les dades són correctes, la teva alta serà efectiva a la propera Junta, que aproximadament es reuneix a final de mes. Un cop passada la Junta rebràs un correu amb les teves claus d’accés i al cap d’uns dies rebràs el carnet físic al teu domicili. Per qualsevol consulta del tràmit o d’altres qüestions, pots posar-te en contacte amb secretaria (93 319 23 00 secretaria@mail.eic.cat) de la Seu Central o a través de les Demarcacions/Delegació.

Mentrestant pots començar a consultar l’agenda dels propers dies, les darreres notícies institucionals, els continguts del diari digital Fulls d’Enginyeria, tots els serveis on tindràs accés, començar-nos a seguir a les xarxes socials com Linkedin o Instagram i conèixer el nostre propòsit Liderar l’evolució tecnològica pel progrés del món i les persones.

Gràcies,

L’equip d’Enginyers Industrials de Catalunya.